Noel Büyüsü / Bembeyaz Aşk - Nora Roberts, Debbie Macomber, Lynne Graham

By Odette
1
(0)
39 979
Ücretsiz
-

Noel Büyüsü /  Bembeyaz Aşk - Nora Roberts, Debbie Macomber, Lynne Graham |PDF İNDİR

Uçak yoğun kar yağışı yüzünden başka bir havaalanına, Portland'a inmişti. hava koşulları düzelene kadar burada bekleyeceklerdi. Shelly'nin Noel için sadece dört günlük izni olduğu için Seattle'a arabayla gitmek çok daha iyi bir fikirdi.

Terminalde araba kiralama acentelerinden birine yaklaştığında uçakta dikkatini çeken adamın da orada olduğunu gördü. Ne tesadüf ki ikisi de Seattle'a gidiyorlardı ve kiralanmak üzere sadece bir araba vardı.

Noel Büyüsü - Masum Yürekler

Lynne Graham

Noel zamanıydı ve bu yeni umutlar demekti… Vito Barbieri, sert, huysuz ve bir o kadar da yakışıklı bir adamdı. Ava vaktiyle onu nasıl baştan çıkarmaya çalıştığını ve reddedilince kendisini nasıl aşağılanmış hissettiğini hatırlıyordu. Vito onca zaman sonra Ava ile karşılaşmayı hiç beklemiyordu. Vito’nun yüreğinde intikam ateşi tutuşmuştu. Ancak bunu başarmak için genç kadına hissettiği karşı konulmaz arzuyu yenmek zorundaydı.

Noel Büyüsü - Hayat Bir Mucizedir

Nora Roberts

Genç ve başarılı gazeteci Jason Law, on yıl önce dünyayı dolaşma arzusuyla ayrıldığı kasabaya Noel tatili için geri dönmeye karar vermişti. Yol boyunca zamanın, doğup büyüdüğü kasabayı nasıl da değiştirmiş olacağını düşündü.

Ardında bıraktığı ve unutamadığı büyük aşkı Faith'i ziyaret edip etmeme konusunda kararsızdı. Onun başkası ile evlendiğini ve bir çocuğunun olduğunu biliyordu. Ancak boşandığını öğrenmek sürpriz olmuş ve umudun yeniden canlanmasına neden olmuştu.

İnceleme bulunamadı!

  • kapak yazdığınız gibi olsada içerisinde sadece 1 kitap taranmış. Debbie Macomber - Bembeyaz Aşk diye düzeltilmesi daha uygun olur. paylaşım için teşekkürler.
    3 ay önce Cevap Bildir