Siyah Notalar - Özge Meral

By Ayka M-va
4
(0)
68 1357
Ücretsiz
-

PİŞMANLIK, YERYÜZÜNDEKİ CEHENNEMİN BEKÇİSİDİR. Ginny Morales, peşi sıra sürüklediği derin pişmanlığı ve hüzün dolu gözleri ile Adam Rogers’ın karşısına çıktığında yıllardır uyumakta olan bir canavarı uyandıracağından habersizdi. Canavar güzel gözlerindeki kavurucu zalimlikle onu bir seçim yapmaya zorladığında ise elindeki tek şeyi; özgürlüğünü feda etti. Adam Rogers, en büyük yarası yıllar sonra yeniden karşısına çıktığında geçmişle olan hesaplaşmasının henüz bitmediğinin farkındaydı. Ne yarattığı yeni kimliği ne de büründüğü çelik zırh onu Azraili’nin çağrısından alıkoyabilirdi. Ensesine çöreklenen şeytanlarla bir zamanlar sevdiği küçük kıza ve benliğine savaş açtı. Kötülük bir seçim midir, yoksa varoluş sebebi mi? Peki ya bir canavar ne zaman canavar olmaktan vazgeçer? Onu sevdiğinizde mi? YA CANAVAR SİZİ SEVMEZSE?

İnceleme bulunamadı!

  • Rica ederim keyifli okumalar :)
    1 ay önce Cevap Bildir
  • Yok estafurullah düşüncelerinizi paylaştınız sadece çok iyi anlıyorum sizi o yüzden sıkıntı yok benim için herşeye sinirlenmeyin boş verin akışına bırakın :)
    1 ay önce Cevap Bildir
  • Maalesef öyle çok haklısınız
    1 ay önce Cevap Bildir
    • Sinirliyken bu kadar küfrettiğim için özür dilerim ama hakta ettiler yani şimdi ciddi ciddi çok sinirlendim sinirden uyuyamadım saat 5te yattım
      1 ay önce Bildir
  • Allah kahretsin HAYIR HAYIR YANİ HAYIR KABUL ETMİYORUM 100 sayfayı okudum az önce ve hayır yani bıraktım bu kadar gurursuzluk yüzsüzlük olmaz çünkü yani inanamıyorum + adam hayatımda gördüğüm en büyük piç oç sapık ve aşağılık adam tiksiniyorum lan tiksiniyorum ramazan ramazan 2 saat boyunca küfrettim aman kızı aşağıladı taciz etti kız naptı GİTTİ ALKOL ALIP ONU ÖPTÜ AMK BEN SİZİN ÇOCUKLUK TRAMVALARINIZIDA AŞKINIZIDA SİKERİM YOK BÖYLE BİŞEY ADAM KIZIN ANNESİ ONA KÜÇÜKKEN KÖTÜ DAVRANDI DİYE ÇOCUKLUK "AŞKINI" KÖLESİ YAPTI AŞAĞILADI LAN ADAM DEDİKİ SENİN TASMAN ÇOK GEVŞEMİŞ BELLİ VE KIZI DİZ ÇÖKTÜRÜP KEMERİNİ ÇIKARDI KIZ ZATEN ÇOCUKKENDE TACİZE UĞRAMIŞ ABİSİ TARAFINDAN AMK KRİZ GEÇİRDİ AMA YOK 6 SAYFA SONRA GİDİP ÖPTÜ ADAMI APTAL KARI
    1 ay önce Cevap Bildir
    • Çoğu Türk yazarın kitapları hep böyle maalesef.Bu yüzden yeni kitaplar geldiğinde direkt yabancı yazarların kitaplarına bakıyorum.
      1 ay önce Bildir
    • Anlıyorum sizi eğer beğenmediyseniz başka kitap okumayı deneye bilirsiniz
      1 ay önce Bildir